Twitter
Tweets by polcozzunkeu
Youtube
A bornak való hely: bortartó állvány
Kategória Tippek

A borok hagyományosan ünnepi italok, amiket koccintásra, valaminek a megünneplésére vásárolnak. Ennek megfelelően a boltok polcain is kitüntetett helyet foglalhatnak el. A magasabb árkategóriába tartozó, nívósabb termékeket kár elrejteni. Egy gondosan kiválasztott bortartó állvány képes arra, hogy a boroknak kiemelt helyet biztosítson.

A bortartó állvány egy olyan üzletberendezés, ami az élelmiszerboltok, az italboltok, vagy a csemegeüzletek berendezéséből nem hiányozhat. Nagyszerű eszköz arra, hogy kiemelje a kihelyezett termékeket, ráirányítsa a vásárlók figyelmét a borokra. Egy-egy népszerűsíteni kívánt termelő, vagy márka borait kitéve a bortartó állványra biztosak lehetünk benne, hogy a hatás nem marad el. A bortartó állványnak nem az az egyetlen erénye, hogy jól lehet vele reklámozni, de az is, hogy erős, praktikus, és ideális helyet biztosít a boroknak az üzletben ahhoz, hogy biztonságban legyenek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne kedvező áron színvonalas üzletberendezést rendelni, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, és vásároljon bortartó állványainkból is!

Share Button

Comments are closed.

Telefon:+36705281162
E-mail:iroda@polcozzunk.eu
Elérhetőségek

Facebook

Blogger