Twitter
Tweets by polcozzunkeu
Youtube
polcozzunk.eu.6feb
Kategória Tippek

Ha Ön is üzlete berendezése előtt áll, érdemes alaposan megfontolnia a döntést, hiszen igen sok múlhat a belső dizájnon. A bőséges kínálatnak köszönhetően ma már számtalan fajtájú, méretű és anyagú polcrendszer közül választhat, de nem biztos, hogy bármelyikkel jól jár.

Gondolt már például arra, hogy a fém polcrendszereket előnyben részesítse a fából készültekkel szemben? A fém alapanyagú üzletberendezéseknek számos előnyük van a fém sajátos tulajdonságainak köszönhetően. Sokkal hosszabb élettartammal bír, mint a fa, ellenállóbb és strapabíróbb is annál. Egy megfelelően kivitelezett fémpolc nem rozsdásodik, nem pattogzik le róla a festék, összességében kevésbé sérülékenyebb, mint a festett fapolcok. Ebből kifolyólag kevesebb karbantartást is igényel, mint a fapolcok, nincs szükség ápolószerekre, csak egy nedves törlőrongyra.

A fém polcrendszerek tökéletesen kiegészítik bármely üzlet vásárlóterét, könnyen áthelyezhetőek, esztétikusak, biztonságosak és praktikusak. Fontolja meg Ön is, és bátran keressen fel minket egyedi igényeivel!

Share Button

Comments are closed.

Facebook

Blogger